پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

ورود پهپادها و ربات‌های آتش‌نشان به آتش‌نشانی تهران

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از برنامه ریزی برای ورود پهپاد اطفا حریق و ربات به ناوگان این سازمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 27
کد خبر: ۱۶۱۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، قدرت الله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران درباره به‌کارگیری پهپاد و ربات‌های آتش‌نشانی اظهارکرد: در خصوص استفاده از دانش‌های نوین و به کارگیری آن‌ها در حوزه تجهیزات و عملیات تلاش می‌کنیم و سعی داریم در این راستا مصمم هستیم تا با استفاده از تجهیزات نوین بر توان عملیاتی خود بیفزاییم.

 

وی ادامه داد: یکی از راهبرد‌هایی که طی سال جاری در سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران در پی گرفته‌ایم، استفاده از تجهیزات نوین است و آن را در برنامه‌های سال جاری و همچنین سال آتی خود نیز قرار دادیم.

 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران اظهار کرد: در حال حاضر در حال بررسی استفاده محصولی از یکی از شرکت‌های دانش بنیان هستیم. این محصول پهپاد اطفا حریق است که قصد داریم کارایی آن را مورد تست و سنجش قرار دهیم و اگر این دستگاه‌ها تست‌های لازم را به خوبی بگذرانند، در نهایت به مراحل عملیاتی خواهد رسید.

 

محمدی با بیان اینکه فرآیند تست این پهپاد در هفته‌های پیش رو انجام خواهد شد، گفت: امیدوارم این آزمایش‌ها نتایج مثبتی را داشته باشد. اگر نتایج مطلوبی حاصل شد برنامه ریزی لازم برای ورود این محصول به چرخه عملیات انجام خواهد شد؛ در غیر این صورت نسبت به رفع اشکالات آن اقدام خواهد شد.

 

محمدی با اشاره به سختی‌های انجام عملیات در معابر باریک و صعب العبور گفت: تردد و انجام عملیات در برخی از معابر پایتخت، به دلیل باریک بودن آن و... با محدودیت‌هایی روبه‌رو است که گاهی تردد خودرو‌های آتش‌نشانی به سختی انجام می‌شود. از این دست تجهیزات نوین را می‌توان در این بخش از عملیات آتش‌نشانی به کار گرفت.

 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران درباره برنامه این سازمان برای خرید یک ربات عملیاتی اطفای حریق از سایر کشور‌ها نیز گفت: در سال جاری قصد داریم که یک ربات وارداتی را هم خریداری کنیم. از این ربات برای اطفا حریق مخازن پتروشیمی استفاده می‌شود. در صورت داشتن این ربات هنگام حریق و حادثه در پتروشیمی می‌توانیم ریسک خطر جانی برای آتش‌نشانان را کاهش دهیم و در عملیات مرتبط از این ربات‌ها استفاده کنیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر